Az EMI technológia az elektromágneses impulzusokkal (EMP) végzett fizikai vízkezelés legújabb tudományos kutatási eredményeiből származik.
A CNRS (Francia Nemzeti Tudományos Kutatóközpont) által végzett kutatások azt mutatják, hogy ezeknek a technológiáknak a hatékonysága olyan kulcsparamétereken függ, mit a mágneses impulzusok frekvenciája, ezeknek az impulzusoknak kitettség ideje, a kezelőcella geometriája, bizonyos anyagok kiválasztása, és a kezelendő víz keménysége.
Az EMI a Dropson által kifejlesztett szabadalmaztatott technológia, mely egy innovatív koncepcióban egyesül, ötvözve az optimális vízkövesedés gátló teljesítményhez szükséges összes lényeges paramétert.
- Gyárilag kalibrált kezelőcella az optimális folyadékáram / keménység teljesítményhez.
- Kezelés az örvénykamra által keltett turbulens folyadékáramban történik.
- Csúcsminőségű, élelmiszeripari anyagok, melyek átengedik a mágneses impulzusokat
- CAS (számítógéppel segített kiválasztás) méretező szoftver a megfelelő készülék kiválasztásához – kollégáink segítenek a technikai részletekben